4 vinkkiä verkkosivuille – Näin parannat asiakkaan luottamusta ja tuet ostopäätöksessä

Näin parannat asiakkaan luottamusta ja tuet ostopäätöksessä - Vinkkikirjasto Makum Blogi

Miten parantaa asiakkaan luottamusta? Kuinka tukea asiakasta ostopäätöksessä? Näillä neljällä vinkillä, jotka jokaisen yrityksen verkkosivustolla tulisi olla kunnossa, vahvistat asiakkaiden luottamusta yritystäsi kohtaan sekä tuet heitä verkkosivustolla tehtävässä ostopäätöksessä.

LOGOT 🤝🏿

Yrityksen verkkosivustolla kannattaa ehdottomasti olla nähtävillä aiempien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden logoja. Useat erilaiset ja jopa asiakkaalle entuudestaan tuttujen yritysten logot rakentavat luottamusta yritystänne kohtaan.

SUOSITTELUT 💬

Aidot ja autenttiset suosittelut osoittavat, että muut ihmiset ovat luottaneet yritykseenne, mikä parantaa asiakkaan luottamusta itsessään. Ostopäätöstä miettivä asiakas samaistuu helposti toisten asiakkaiden kommentteihin ja tämä tukee häntä ostopäätöksen tekemisessä. Kuinka aktiivisesti te pyydätte palautetta ja suositteluja asiakkailtanne?

SERTIFIKAATIT JA TUNNUSTUKSET🏅

Erilaisten tunnustusten ja sertifikaattien esilläolo lisää asiakkaiden turvallisuuden tunnetta ja parantaa luottamusta yritystänne kohtaan, sillä ne ovat todiste asiantuntijuudestanne, arvoistanne sekä yritystoiminnasta. Esimerkiksi usealle suomalaiselle on tärkeää tietää yrityksen tuotteiden ja palveluiden kotimaisuus. Mieti, millaisia sertifikaatteja ja tunnustuksia yrityksenne voi nostaa esiin verkkosivustolla?

HTTPS 🔒

Arviolta 90% asiakkaista jättää tietoja tai ostaa verkkosivuston kautta, kun heidän tietonsa lähetetään suojatun yhteyden kautta. Jos sivustolla vierailun aikana on huomattavia puutteita toimivuuden ja turvallisuusilmoitusten kanssa, voit olla varma ettei asiakas täytä yhteydenottolomaketta tai vie ostoaan loppuun. Onhan yrityksen verkkosivuston turvallisuusasiat ajantasalla?

Tässä 4 erittäin yksinkertaista vinkkiä, jotka kannattaa huomioida yrityksen verkkosivustolla ja joilla vaikutat asiakkaiden luottamuksen rakentumiseen ja ostopäätöksen tekoon ⭐

Kaipaako yrityksenne verkkosivut apua näiden toimenpiteiden kanssa?
Saat kauttamme yrityksellenne niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.
Ole yhteydessä, niin teemme tarjouksen! ⭐

Lisää vinkkejä markkinointiin ja myyntiin liittyen? 💡

Tämä oli Makumin Vinkkikirjaston vinkki nro. 33.
Lue myös muut Vinkkikirjastovinkit blogistamme ja paranna yrityksesi digimarkkinointia ja kasvata myyntiä!

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top