Sisällöntuotanto

Laadukkaan sisällön idea on myydä, ei vain näyttää hyvältä. Me tuotamme laadukasta sisältöä, joka myy.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan kaikenlaista materiaalia, jota julkaistaan yrityksen tai kolmansien osapuolten verkkosivuilla ja eri somekanavissa. Ei ole samantekevää millaista sisältöä julkaiset netissä. Sisällöllä on suuri vaikutus yrityksesi löydettävyyteen sekä luottamuksen ja kiinnostuksen herättämiseen. Laadukas sisältö on oiva tapa vaikuttaa yrityksesi myynnin kasvuun.

Makum toteuttaa monipuoliset sisällöt yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Voit olla varma, että saat käyttöösi alansa ammattilaiset sisällöstä riippumatta. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa: Niko Laurila Photography.

Sisällöntuotantoa yrityksille Markkinoinnin Kumppani Makumilta

Kuinka voimme olla avuksi sisällöntuotannossa?

Ulkoistettu somesisältö

Jos tarvitset apua yrityksesi somesisältöjen suunnittelun ja julkaisun kanssa, Makumilta löydät apua. Ole yhteydessä meihin, niin kerromme lisää.

Video- ja valokuvauspalvelut yrityksille

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkostomme video- ja valokuvausammattilaisten kanssa, joten kauttamme saat näitä palveluita.

Graafinen suunnittelu

Makumin kumppaniverkostosta löytyy graafisen suunnittelun ammattilaisia, joten jos tarvitset apua esimerkiksi logojen kanssa, pyydä Makumin kautta apua.

Tilojen 3D-virtuaaliesittelyt

Yhteistyökumppanimme kautta saat tilattua yrityksellesi 3D-videotuotantoa.
Lue lisää 3D-kuvauksesta tästä.

4 syytä miksi panostaa sisällöntuotantoon:

Ilmainen näkyvyys

Laadukkaalla ja säännöllisellä sisällöllä lisäät orgaanista eli ilmaista näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa. Tämä tutkitusti lisää orgaanista liikennettä myös verkkosivuillesi.

Ammattimainen mielikuva

Laadukkaasti tuotettu sisältö somekanavissa ja verkkosivuilla antavat ammattimaisen mielikuvan yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle. Somekanavilla ja niiden sisällöllä on vaikutusta yrityksestä muodostettavaan mielikuvaan.

Myynnillisyys

Sosiaalinen media on nykyään iso mahdollisuus yrityksille kasvattaa tunnettavuuttaan, verkkosivujen vierailujen määrää sekä kerätä liidejä ja tehdä myyntiä.

Mainonnan kannattavuus

Epäluotettavilla, hiljaisilla ja huonolaatuisilla someprofiileilla ja-sisällöillä on tyhmää lähteä tekemään esimerkiksi Facebook-ja Instagram-mainontaa. Sanotaankin, ettei huonolla someprofiililla kannata lähteä edes tekemään mainontaa.

Milloin antaa sisällöntuotanto kumppanin hoidettavaksi?

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä laadukkaan sisällön tuottamiseen, on kannattavaa laittaa sisällöntuotanto kumppanin hoidettavaksi.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa sisällöntuotantoon, on viisaampaa ulkoistaa sisällön tekijä.
Sisällöntuotannolle jatkuvuus ja ennaltasuunnittelu on tärkeää.

Olennaisuus

Kun bisneksesi kannalta on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin sisällöntuotantoon, sen jakeluun ja seurantaan sekä näiden kehittämiseen.

IG työkirja

Ei mikään keskiverto sisällöntuotannon kumppanisi

Markkinoinnin kumppanina luomme toimivia sisällöntuotantoratkaisuja. Tiedämme kuinka välttää rahaa imevät sudenkuopat, jotka pilaavat useimmat kampanjat. Tämän seurauksena toteuttamamme sisällöt ovat määritelleet uudelleen kymmenien yritysten sisällöntuotannon uudelle tasolle.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi selville, kuinka voimme luoda sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Luo sisältöä, jolla todella on merkitystä.

Heräsikö kysyttävää?
Haluatko tietää lisää Makumin sisällöntuotannosta?
Haluatko tarjouksen?

 

Ole meihin yhteydessä ja tehdään sisällöstänne
toimivaa sekä tuottavaa - yhdessä!

 

Jätä yhteydenotto kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta,
niin olemme yhteydessä sinuun.

Vieritä ylös