Sisällöntuotanto

Laadukkaan sisällön idea on myydä, ei vain näyttää hyvältä. Me tuotamme laadukasta sisältöä, joka myy.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan kaikenlaista materiaalia, jota julkaistaan yrityksen tai kolmansien osapuolten verkkosivuilla ja eri somekanavissa. Ei ole samantekevää millaista sisältöä julkaiset netissä. Sisällöllä on suuri vaikutus yrityksesi löydettävyyteen sekä luottamuksen ja kiinnostuksen herättämiseen. Laadukas sisältö on oiva tapa vaikuttaa yrityksesi myynnin kasvuun.

Makum toteuttaa monipuoliset sisällöt yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Voit olla varma, että saat käyttöösi alansa ammattilaiset sisällöstä riippumatta. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa: Niko Laurila Photography.

Sisällöntuotantoa yrityksille Markkinoinnin Kumppani Makumilta

Kuinka voimme olla avuksi sisällöntuotannossa?

Graafinen suunnittelu

Saat yrityksellesi Makumilta graafikon suunnittelemat logot, brändiohjekirjat, markkinointimateriaalit sekä verkkosivujen ja somen visuaalisen ilmeen suunnittelun. Katso lisää tästä graafisen suunnittelun palvelustamme.

Ulkoistettu somesisältö

Jos tarvitset apua yrityksesi somesisältöjen suunnittelun ja julkaisun kanssa, Makumilta löydät apua.
Ole yhteydessä meihin,
niin kerromme lisää vaihtoehdoista.

Tilojen 3D-virtuaaliesittelyt

Yhteistyökumppanimme kautta saat tilattua yrityksellesi 3D-videotuotantoa.
Lue lisää 3D-kuvauksesta tästä.

Video- ja valokuvauspalvelut yrityksille

Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniverkostomme video- ja valokuvausammattilaisten kanssa, joten ota yhteyttä ja katsotaan kuvauspalvelut yrityksellenne kuntoon Makumin yhteistyökumppanien kautta! 

Kiinnostuitko?

Miksi panostaa sisällöntuotantoon?

Ilmainen näkyvyys

Laadukkaalla ja säännöllisellä sisällöllä lisäät orgaanista eli ilmaista näkyvyyttä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa. Tämä tutkitusti lisää orgaanista liikennettä myös verkkosivuillesi.

Ammattimainen mielikuva

Laadukkaasti tuotettu sisältö somekanavissa ja verkkosivuilla antavat ammattimaisen mielikuvan yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle. Somekanavilla ja niiden sisällöllä on vaikutusta yrityksestä muodostettavaan mielikuvaan.

Myynnillisyys

Sosiaalinen media on nykyään iso mahdollisuus yrityksille kasvattaa tunnettavuuttaan, verkkosivujen vierailujen määrää sekä kerätä liidejä ja tehdä myyntiä, joten panosta somekanavien laadukkaaseen sisältöön!

Mainonnan kannattavuus

Epäluotettavilla, hiljaisilla ja huonolaatuisilla someprofiileilla ja-sisällöillä on tyhmää lähteä tekemään esimerkiksi Facebook-ja Instagram-mainontaa. Jotta saat maksetusta mainonnasta tuloksia, panosta ensin somen ja verkkosivujesi sisältöön!

Milloin antaa sisällöntuotanto kumppanin hoidettavaksi?

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä laadukkaan sisällön tuottamiseen, on kannattavaa laittaa sisällöntuotanto kumppanin hoidettavaksi.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa sisällöntuotantoon, on viisaampaa ulkoistaa sisällön tekijä.
Sisällöntuotannolle jatkuvuus ja ennaltasuunnittelu on tärkeää.

Olennaisuus

Kun bisneksesi kannalta on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin sisällöntuotantoon, sen jakeluun ja seurantaan sekä näiden kehittämiseen.

IG työkirja

Ei mikään keskiverto sisällöntuotannon kumppanisi

Markkinoinnin kumppanina luomme toimivia sisällöntuotantoratkaisuja. Tiedämme kuinka välttää rahaa imevät sudenkuopat, jotka pilaavat useimmat kampanjat. Tämän seurauksena toteuttamamme sisällöt ovat määritelleet uudelleen kymmenien yritysten sisällöntuotannon uudelle tasolle.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi selville, kuinka voimme luoda sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Seuraa meitä Instagramissa

[instagram-feed]

Pyydä tarjous

Älä jää miettimään liikoja -
pyydä tarjous sisällöntuotannon palveluista
sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse, WhatsAppilla tai yhteydenottolomakkeella.

 

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Lähetä WhatsApp
Shopping Cart
Scroll to Top