Sisällöntuotanto - Makum

Laadukkaan sisällön idea on myydä, ei vain näyttää hyvältä.

Tuotamme laadukasta sisältöä, joka myy.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan kaikenlaista materiaalia, jota julkaistaan yrityksen tai kolmansien osapuolten verkkosivuilla ja eri somekanavissa. Ei ole samantekevää millaista sisältöä julkaiset netissä. Sisällöllä on suuri vaikutus yrityksesi löydettävyyteen sekä luottamuksen ja kiinnostuksen herättämiseen. Laadukas sisältö on oiva tapa vaikuttaa yrityksesi myynnin kasvuun.

Makum toteuttaa monipuoliset sisällöt yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Voit olla varma, että saat käyttöösi alansa ammattilaiset sisällöstä riippumatta. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa: Niko Laurila Photography

Kuinka voimme olla avuksi?

Graafinen suunnittelu

Videokuvausta
yrityksille

Valokuvaus-
palvelut yrityksille

Tilojen 3D-virtuaaliesittely

Ulkoistettu somesisältö

Milloin antaa sisällöntuotanto kumppanin hoidettavaksi?

  • Kun oma osaamisesi ei riitä
  • Et saa varattua riittävästi aikaa asiaan paneutumiselle
  • Bisneksesi kannalta on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin sisällöntuotantoon, jakeluun ja seuraantaan sekä näiden kehittämiseen.

Antamalla Markkinoinnin kumppanin hoitaa sisällöntuotantoa puolestasi, saat käyttöösi useiden vuosien kokemuksen sisällöntuotannosta.

Sisällöntuotannossa autamme yritystäsi haluamallasi laajuudella. Asiantuntijamme vastaavat sisällön suunnitteluun, luomiseen ja jakeluun kuuluvista toimenpiteistä. Saat kauttamme myös yrityksellesi kokonaan rakennetun sisältösuunnitelman täyden palvelun toteutuksena.

”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”
Samuli, yrittäjä

Ei mikään keskiverto Sisällöntuotannon kumppanisi

Markkinoinnin kumppanina luomme toimivia sisällöntuotantoratkaisuja. Tiedämme kuinka välttää rahaa imevät sudenkuopat, jotka pilaavat useimmat kampanjat. Tämän seurauksena toteuttamamme sisällöt ovat määritelleet uudelleen kymmenien yritysten sisällöntuotannon uudelle tasolle. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi selville, kuinka voimme luoda sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

”Makum teki omalle yritykselleni loistavan brändäyksen! Vaihtoehtoja tuli alkuvaiheessa jo useita josta syystä aikaa säästyi ja saimme valittua heti mieluisan. En voi kun suositella, todella ammattitaitoista tekemistä!”
Jessica, yrittäjä

Makum –  Markkinoinnin Kumppanit

Kim

Meri

Aimo

"Luo sisältöä, jolla todella on merkitystä"

Kysy tarjous!

    Ota yhteyttä