WordPress-verkkosivut yritykselle

WordPress-verkkosivut ovat maailman suosituin verkkosivualusta etenkin yritysten käytössä. WordPress-verkkosivujen suosiolle on syynsä 💥
Tässä 6 syytä, miksi yrityksen verkkosivualustaksi kannattaa valita WordPress.

WordPress-sivujen helppokäyttöisyys

WordPressin käyttöliittymä on helppokäyttöinen, joten sivujen teon jälkeen isommatkin muokkaukset ovat helposti tehtävissä vaikka itse. Iso plussa on myös käyttöliittymän saaminen suomenkieliseksi.

WordPress-verkkosivujen teemat, lisäosat ja visuaalinen ilme

WordPress-sivujen ulkonäkö saadaan rakennettua valmisteemojen avulla. Me Makumilla olemme hyödyntäneet usein valmisteemoja, joiden avulla yrityksen verkkosivusta saadaan myös visuaalisesti hyvännäköiset useiden monipuolisten ominaisuuksien lisäksi. Valmisteeman käyttö ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sivuston visuaalisesta ilmeestä saataisi täysin yrityksesi näköistä, sillä valmisteemat ovat myös täysin muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan! Uskoisitko, että esimerkiksi Makumin omatkin sivut ovat tehty valmisteemaa hyödyntäen?

Lisäosat laajentavat WordPress-verkkosivun ominaisuuksia ja toimintoja. Lisäosia on tuhansia, joten juurikin lisäosien avulla saat yrityksen sivustolle haluamiasi ominaisuuksia ja toimintoja helposti. Alla esimerkki suositusta lisäosasta, jolla yrityksen Instagram-syöte saadaan näkymään ajantasalla verkkosivuilla:

WordPress-sivujen responsiivisuus ja mobiiliystävällisyys

Nykyään suurin osa kävijöistä selaa verkkosivujasi mobiililaitteella. Tämän vuoksi on tärkeää, että verkkosivustosi toimii sekä näyttää hyvältä myös mobiililaitteilla. WordPress-verkkosivut suunnitellaan responsiivisiksi, joka tarkoittaa, että verkkosivut mukautuvat automaattisesti sen mukaan, millä laitteelta niitä käyttää. Verkkosivuja tehdessämme, olemme huolehtineet aina myös verkkosivuston mobiilitoimivuudesta!

WordPress-verkkosivujen hakukoneystävällisyys

WordPress-verkkosivut ovat sivujen loogisen rakenteen ja URL-osoitteiden ansiosta hakukoneystävällisiä. WordPress-sivuja on helppo myös optimoida hakukoneystävällisemmäksi esimerkiksi eri lisäosien avulla. Hakukonenäkyvyyteen on tärkeä kiinnittää huomiota kuitenkin jo verkkosivujen rakennusvaiheessa optimoimalla tekstisisällöt, kuvat ja lautausnopeus. Mitä hakukoneystävällisemmät yrityksen WordPress-sivut ovat, sitä paremmin sen menestyy hakukoneissa!

WordPress-sivujen turvallisuus

Lähtökohtaisesti WordPress verkkosivualustana on turvallinen. Me Makumilla suosittelemme noudattamaan WordPressin yleisiä turvallisuusohjeita, koska se auttaa pitämään yrityksen verkkosivun tietoturvallisena. Lisäksi me olemme käyttäneet vain suosittuja ja luotettavia teemoja ja lisäosia, joita päivitetään säännöllisesti. Ylipäätään verkkosivuston ja sen eri lisäosien säännöllinen päivittäminen on tärkeää, sillä se on tehokas tapa pitää sivusto turvallisena jatkossakin.

WordPress-sivusto pohjana onnistuneelle mainonnalle

Hakukoneystävällisyys on yksi tärkeimmistä seikoista, jotta yrityksesi saa näkyvyyttä verkossa. WordPress on verkkosivualustana erinomainen valinta onnistunutta mainontaa silmällä pitäen. Yrityksen WordPress-sivut tukevat hyvin Facebook- ja Google-mainontaa.Wordpressillä on integraatio Facebookiin ja seuranta on erinomaista. Nämä kaksi ovat tärkeät seikat onnistuneelle ja tehokkaalle Facebook-mainonnalle sekä Google Analytics -kävijäseuranta toimii laadukkaasti. Sivuihin on myös mahdollista kätevästi linkittää verkkokauppa-alusta, kuten Woo-Commerce.

WordPress-verkkosivut yrityksellesi?

Tässä 6 seikkaa, miksi yrityksesi kannattaa valita WordPress-verkkosivut. Yrityksen kotisivut ovat yrityksen käyntikortti verkossa, tärkeä myyntikanava sekä onnistuneen digimarkkinoinnin peruspilari, joten yrityksen verkkosivuihin on syytä panostaa!

 

Jos haluat kuulla lisää WordPress-verkkosivujen mahdollisuuksista yrityksellesi, ota meihin yhteyttä. Voit myös tutustua meidän aiemmin tekemiin verkkosivutoteutuksiin tästä.

Terveisin Meri Makumilta 🙂

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top