Yrittäjä, haluamme haastatella Sinua!

Verkkokurssin teko, yrittäjän verkkokurssi.

Hei Yrittäjä, meillä on sinulle asiaa! 🤩

Korona koetteli tietyllä tapaa varmasti meitä kaikkia, ja siksi me Makumilla teemme koronan tuomiin muutoksiin ja mahdollisuuksiin liittyen kartoitusta. Moni yritys ja yrittäjä on varmasti tämän vuoden aikana siirtynyt, tai ainakin suunnitellut siirtyvänsä toimimaan aikaisempaa enemmän verkon puolelle. Esiin on selkeästi nousseet verkkokurssit ja erilaiset valmennukset. Esimerkiksi liikunta-alalla on nykyään yleistä valmentaa verkossa.

Kartoitammekin tällä hetkellä, millä muilla aloilla olisi potentiaalia toteuttaa verkkovalmennuksia ja verkkokursseja. Tahdomme tehdä kartoituksen mahdollisimman totuudenmukaisesti, ja etsimme nyt haastateltavaksi eri alojen yrittäjiä. 

Olemme huomanneet potentiaalia usealla eri alalla verkkovalmennuksiin liittyen, ja siksi etsimme nyt Sinua Yrittäjä. Tahdomme haastatella Sinua muutamalla kysymyksellä puhelun välityksellä. Haastattelu on max. 20min ja arvostaisimme suuresti alasi yrittäjän vastauksia. Haastattelu on luottamuksellinen eikä sido verkkokurssin järjestämiseen. Haastattelussa ei käydä läpi yksityiskohtaisia liikeideoita. Haastatteluun osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla vielä edes olla suunnitelmaan verkkokurssin järjestämisestä. 

Tutkimme näitä verkkovalmennusten/verkkokurssien järjestämistä meidän näkökulmasta, tavoitteenamme selvittää, tarvitseeko yrittäjät apua verkkokurssien teossa, järjestämisessä, jakelussa ja markkinoinnissa. Vai pystyykö eri alojen yrittäjät toteuttamaan kurssin järjestämisen täysin omatoimisesti ilman ulkoista apua ja koordinointia. Kartoitamme siis ajatusta siitä, millaista apua Sinä voisit yrittäjänä mahdollisesti verkkokurssien järjestämisessä mielestäsi tarvita. 

Jos siis olet pyöritellyt mielessäsi verkkokurssin järjestämistä tai suunnitellut tai vasta vaikka haaveillut verkkoon siirtymisestä, niin laita sähköpostiviesti meri@makum.fi.
Sovitaan haastattelu Sinulle sopivaan ajankohtaan. Haastattelut järjestetään kehityshankkeen aikataulun mukaisesti heinäkuun ja elokuun aikana.
Ilmoittaudu mukaan 31.8. mennessä!

Kiitos jo etukäteen avustasi sekä arvokkaasta ajastasi ja vastauksistasi! Yhdessä voimme kehittää uutta 🤩

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top