Markkinointitoimisto Espoo

Markkinointitoimisto Espoo

Makum Oy on vuonna 2019 perustettu markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille, jonka päätoimipisteenä on Espoo, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Tavoitteenamme on kuunnella asiakkaiden tarpeita ja visioita sekä tuottaa odotukset ylittäviä markkinointiratkaisuja.

Valitse Makum, kun haluat yrityksen digimarkkinoinnin tueksi ammattitaitoisen, luotettavan ja monipuolisen kumppanin.

Markkinointitoimisto Espoossa

Markkinoinnin palvelut

Haluatko ulkoistaa digimarkkinoinnin? Haluatko oppia tekemään digimarkkinointia itse?
Tutustu monipuolisiin ja nykyaikaisiin markkinoinnin palveluihimme!

Miksi valita Makum?

Helppo työskennellä
Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.” Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Markkinointoitoimisto Espoo Ammattitaito
Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki digimarkkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus
Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä.
Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

tietotaito
Tietotaito

Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä digimarkkinoinnin parissa, saat ammattilaistemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä. 

kommunikaatio
Kommunikaatio

Yhteistyö pitää sisällään jatkuvan kommunikaation. Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi digimarkkinoinnin saralla tapahtuu. Palavereja voidaan järjestää livenä toimistollamme Espoossa tai kätevästi etäyhteyksien avulla ympäri Suomen.

Markkinointoitoimisto Espoo ilman määräaikaa
Ilman määräaikaa

Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Meihin luottavat mm.

Markkinointitoimisto, jonka päätoimipisteenä on Espoo, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen

Shopping Cart
Scroll to Top