Case LaSome Media

Uudet kotisivut ja logo aloittavalle vaikuttaja-someyrittäjälle

Mikä on LaSome Media?

LaSome Media on yrittäjä-vaikuttaja Suvi Lamminahon perustama yritys. Ydinpalveluina hänellä on sisällöntuontanto sekä erilaiset someen liittyvät valmennukset ja palvelut.

Lähtötilanne & tavoitteet:

LaSome Median ja Makumin yhteistyö alkoi LaSome Median yritystoiminnan käynnistymisen yhteydessä. Suvilla oli tarve aloittavalle yritystoiminnalleen saada uudet kotisivut sekä logo. Toiveena oli kotisivujen helppokäyttöisyys ja selkeys. Hän etsi tekijää, joka toteuttaisi verkkosivut, jotka tukisivat samalla LaSome Median rakentuvaa brändi-ilmettä. 

LaSomeMedia-logo

Projektin työvaiheet:

Projektin aloituspalaverissa sovittiin sivuston koosta ja rakenteesta. Suville oli tärkeää, että sivusto tulee tueksi somekanavia ja muuta brändiä, on helppokäyttöinen sekä kaikille laitteille skaalautuva. 

Lisäksi pidettiin aloituspalaveri logosuunnitteluun liittyen yhdessä asiakkaan, Makumin asiantuntijan ja graafikon kanssa.

Kotisivujen ulkoasua, rakennetta ja brändi-ilmettä suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Apuna tässä toimi esimerkkisivustojen läpikäynti ja asiakkaan omat toiveet.

Kotisivujen alustaksi päädyttiin valikoimaan WordPressin selkeä ja hakukoneille optimoitu Astra-teema sekä helppokäyttöinen Beaver Builder -livemuokkauseditori.

Myös logon suunnittelu käynnistyi tehokkaasti. Asiakkaan tarpeet ja toiveet otettiin huomioon logoon liittyen. Asiakkaalle toimitettiin pian muutamat eri logovedokset, josta lähdettiin työstämään lopullista logoa uudelle yritykselle.

Makumin tiimi vastasi kokonaisuudessaan uusien kotisivujen rakentamisesta ja visuaalisesta toteutuksesta sekä logototeutuksesta. Asiakkaan vastuulle jäi verkkosivuille tulevien palvelutekstien ja kuvien toimittaminen.

Palaute logosuunnittelusta:

LaSome Median logon suunnittelu ja teko sujui sujuvasti ja asiakasta kuunnellen. Itselläni oli visioita millaisen logon haluaisin ja pääkriteerit olivat mahdollisimman yksinkertainen, mutta mieleenpainuva. Jo heti ensimmäisestä palaverista lähtien uskoin, että logosta tulee juuri sellainen kun toivoinkin ja se toteutui!
5/5 tähteä ja suuret suositukset Makumin graafikolle Lindalle!

- Suvi, yrittäjä

Lasomemedia-referenssi

Lopputulos:

LaSome Median uudet verkkosivut valmistuivat hyvissä ajoin ennen varsinaista julkaisupäivää. LaSome Median palveluihin voi nyt tutustua kätevästi yrityksen omalla verkkosivustolla ja somekanavissa. LaSome Media sai käyttöönsä graafikon suunnitteleman logon, jota asiakas voi nyt käyttää monipuolisesti tarpeidensa mukaan.

Projektiin kuului myös kotisivujen käyttöönottokoulutus, jotta sivujen itsenäinen muokkaaminen myöhemmin on yrittäjältä vaivatonta.

LaSome Median ja Makumin yhteistyö jatkuu verkkosivujen kehitys-ja ylläpitopalveluiden muodossa.

Palaute:

Makum Oy teki yritykselleni erittäin laadukkaat verkkosivut. Yhteistyö oli sujuvaa ja omia toiveitani verkkosivuja kohtaan kuunneltiin, mistä syystä verkkosivuista tuli juuri sellaiset kun olin kuvitellutkin. Isot suositukset Makumille! 🙂

- Suvi, yrittäjä

Tarve uusille kotisivuille + logolle?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Tarvitseeko yrityksesi myös logon?
Nyt saat yritykselle uudet kotisivut ja logon helposti pakettihintaan!

Tarve uusille kotisivuille + logolle?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Tarvitseeko yrityksesi myös logon?
Nyt saat yritykselle uudet kotisivut ja logon helposti pakettihintaan!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top