Arvostele Markkinoinnin Kumppanisi

Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme!
Kuukauden somevinkit yrityksen avuksi. Tilaa tästä!

Kiitos yhteistyöstä! Palautteesi on meille tärkeää!

Vastaa alla esitettyihin kysymyksiin arvioimalla Makum asteikolla 1-5.

Google-arvostelut ovat markkinointitoimistolle erittäin tärkeää näkyvyyttä. Arvostamme suuresti, jos jätät arvostelun myös Googlen puolelle.

Palautteesi avulla kehitämme toimintaamme, palveluitamme ja työskentelytapojamme. 

Arvostelethan meidät myös Googlessa

Jätäthän arvostelusi nopeasti vielä myös Googlen puolelle!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aiempia asiakaspalautteita

⭐⭐⭐⭐⭐

Paras kumppani markkinointiin!
Yhteistyö alkoi sujuvasti ja heillä oli heti alkuun loistava tekemisen meininki ja vahva asiantuntijuus digimarkkinoinnin kentän aiheista. Aloitettiin Coaching-paketilla, jossa heidän puoleltaan koulutettiin käyttämään Facebook- ja Google-verkostojen työkaluja yrityksen markkinointiin.
Paketti laajensi huimasti omaa henkilökohtaista osaamista ja ymmärrystä.
Tämän jälkeen varmalla mielellä päätettiin ulkoistaa kokonaan Facebook markkinointi heille. He ovat tulevaisuudessa meidän ensisijainen valinta, kun tulee jälleen tarve ulkoistaa eri markkinoinnin osa-alueita. Suosittelen vahvasti kaikille, jotka hakevat vahvaa, luotettavaa ja ketterää kumppania markkinointiin!

Georgios

Yrittäjä - Wølmark Finland

Makum on ihmisläheinen ja aidosti välittävä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Heillä on proaktiivinen ote markkinointimme kehittämiseen, ja sen tuloksellisuuden parantamiseen. Makumilla on hyvä ymmärrys liiketoimintamme erityispiirteistä, ja heiltä saa monipuolisia ideoita ja näkemyksiä erilaisista mainonnan keinoista ja sisällöistä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja Makumin rentoon, mutta ammattitaitoiseen tapaan työskennellä.

Tiia

Markkinointipäällikkö - BUREAU toimitilat

Markkinoinnin kumppanini oli loistotyyppi! Kokoukset olivat mukavia ja aikataulu joustava. Alun jännitys karisi nopeasti pois. Sain monipuoliset, runsaat eväät matkalleni yrittäjänä. Palvelu oli kaikin puolin erittäin hyvä ja hyödyllinen!
Pelkkää lovee, suosittelen Makum Oy:n mestareita lämpimästi! 😍

Ville

Yrittäjä - Pehmee1

Makum Oy uudisti yritykseni kotisivut sekä verkkokaupan. Lopputuloksena sain selkeät, raikkaat ja ammattimaiset sivut, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Suosittelen! 😊

Anna

Yrittäjä - Kaunista verkkokauppa

Olemme erittäin tyytyväisiä Makumin palveluun. Kaikki sovitut asiat toteutuivat suunnitellusti. Joustavuus ja innovatiivisuus tekivät suuren vaikutuksen. Yhteydenpito ja aikataulujen pitäminen on ensiluokkaista. Suosittelen lämpimästi.

Ville

Terapiakeskus Onni Oy

Projekti sujui ammattimaisesti ja nopeasti alusta loppuun
ja sain nopeasti vastauksia kun täysin asiasta ymmärtämättömänä kyselin jos vaikka mitä.

Tiina

Yrittäjä

Tilasin yritykselleni verkkosivut Makumilta. Minun haluni verkkosivuille olivat selkeys, yksinkertaisuus, raikkaus ja asiakkaan näkökulmasta helppo käyttöiset. Näissä asioissa Makum onnistui sataprosenttisesti. Suuri kiitos teille. Olette ammattilaisia isolla A:lla ja teette työtä suurella sydämmellä ❤️

Mervi

Yrittäjä - Bodyrituals Oy

Tilasimme yrityksemme verkkosivut Makumilta. Tyylikkäät, nykyaikaiset ja optimoidut verkkosivut valmistuivat nopeasti ja minulle todella vaivattomasti, ja juuri sitä kiireiden keskellä toivoinkin. Asiantunteva työporukka joka tietää mitä asiakas haluaa. Verkkosivujen luomisen lisäksi saimme käyttöopastuksen sivujen muokkaamista varten. Iso suositus, olemme todella tyytyväisiä!
 

Toni

Yrittäjä

Makum rakensi meille uudet ja juuri meidän näköiset verkkosivut. Laadukasta ja nopeaa työskentelyä, yhteistyö oli helppoa. Huippu osaamista ja huikeita tyyppejä. Kiitos!

Alexander

Yrittäjä - Oy K Nyberg Ab

Sain Makumista aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa.
Suosittelen lämpimästi.

Anni

Yrittäjä - Koruliike Romeo&Julia

Henkilökohtainen tapaaminen ja sen jälkeen yhteydenpito sähköisesti tuotti nopeasti ja helposti uuden sivustoilmeen. Tarvittavat muutokset toteutuivat sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveita ja esityksiä kuunneltiin hyvin. Yhteistyömme jatkuu edelleen Makum Oy:n kanssa. Voimme suositella lämpimästi Makum Oy palveluja muillekin.

Ulla

Yrittäjä - Palautumiskoulu PRO

Erittäin asiantuntevaa palvelua, jossa juuri sinun yrityksesi tarpeet otetaan huomioon. Suosittelen lämpimästi!

Mia

Yrittäjä

Selkeää, avustavaa ja ammattimaista palvelua.
Kiitos!!

Tuuli

Yrittäjä - Tristacap Oy

Luotettava ja asiakaslähtöinen yhteistyökumppani. Suosittelen lämpimästi!

Jeanette

Yrittäjä

Hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
Suosittelen!

Olga

Yrittäjä

Kiitos tähänastisesta yhteistyöstä!

Tarvitsetko apua vielä muissa digimarkkinoinnin asioissa?

Shopping Cart
Scroll to Top