Makumin tuorein työntekijä

mette maunula makum markkinoinnin kumppani

Moikka! Olen Mette Maunula, Makumin uusin Marketing Trainee työntekijä. Töitä on takana nyt noin kuukausi, mikä tuntuu lyhyeltä ajalta siihen verrattuna, kuinka paljon olen saanut jo nyt oppia uutta tietoa markkinoinnista, kiitos Makumin!

Markkinoinnin työt ovatkin kiinnostaneet minua pitkään, ja sen vuoksi päätinkin hakea keväällä 2019 opiskelemaan tradenomiksi. Tradenomiopintoni ovatkin nyt viittä vaille valmiina, joten työpaikka Makumilta avautui loistavaan aikaan opintojenikin suhteen. Opintojeni ohella olen tehnyt myös oman toiminimeni kautta markkinoinnin töitä, jotka ovat keskittyneet lähinnä sosiaaliseen mediaan sekä kotisivujen tekemiseen.

 Makumilla osaaminen on ihan mieletöntä.✨

Työ Makumilla on jo nyt yllättänyt, mutta pelkästään positiivisessa mielessä! Työtehtäviä on todella laajasti ja Makumilla osaaminen on ihan mieletöntä. Makumilla työtehtäviäni tulevat olemaan muun muassa:

📌 Digimarkkinointi, kuten Facebook- ja Google-markkinointi
📌 Sosiaalinen media
📌 Verkkosivujen päivittäminen ja rakentaminen
📌 Uutiskirjeiden tekeminen

En malta odottaa mitä kaikkea mahtavaa me Makumilla vielä saammekaan aikaan. Meillä on mieletön porukka rautaisia ammattilaisia ja samalla työt tehdään hyvällä meiningillä. 🤩

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top