Uusi Kumppani ja uudet kujeet

Makum tiimi

Reilu kuukausi takana ja hymy leveänä.

Aamut alkaa kupposella kahvia ja tilannetta päivitellen. Uusi toimisto vihkittiin syyskuun alusta käyttöön ja minut myös pari viikkoa ennen sitä matkaan mukaan. Markkinoinnissa uusia tuulia ja ideoita tuntuu lentävän melkein päivittäin ilmoille ja parhaat niistä lähteekin melkein heti toteutukseen.

Uuden tekijän näkökulmasta voisi väittää että melkein aina alussa on sellainen pieni jännitys siitä että kannattaako avata omaa suutaan. Vastaukseni, kyllä, kyllä ja vielä kerran kyllä. 

Meillä Makumilla olen joutunut toteamaan että oli idea sitten suuri tai pieni niin hedelmää se sikiää vasta silloin kun se on laitettu kokeiluun, tai vähintään tarjottimelle muiden nähtäväksi. 

Kaikesta uudesta puheen ollen on sitä muutakin tehty kuin vain omia hullutuksiani tuotu esille. Onnekseni olen päässyt todistamaan kuinka ajankohtaiset uutiset ja tiedonjako markkinoinnin puolella tuodaan avoimesti meillä esille. Asioita ei pantata ja mikäs sen mielenkiintoisempaa kuin päästä tasavertaisena tekijänä oppimaan muun muassa Google mainonnan viimeisimmät trendit.

Viimeisimpänä ja varmasti tärkeimpänä te jotka meidän Makumin tekemisiä seuraatte olette olleet huikea lisä päiviini. Ollaan naureskeltu, suunniteltu ja päästy ratkaisuihin joiden pohjalta on ollut ilo tarjota erilaisia markkinoinnin ratkaisuja joihin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. 

Toivottavasti pidetään meininki samanlaisena vielä jatkossakin, nimittäin alati muuttuvana mutta se pohjimmainen ajatus matkassa mukana, kumppanuus.

Näillä eväillä on mukava lähteä myymään. Ei sillä “linjat kuumana” ajatuksella niin että iltapäivästä voikin sanoa hyvästit energialle paneutua mihinkään muuhun, vaan sillä että seuraavaa päivää odottaakin innolla kuin kuuta nousevaa.

Toivottavasti päästään mekin puheille jossain vaiheessa, arvon lukija ja mikäli tulee kysymyksiä tuohon omaan markkinointiin liittyen niin rohkeasti vain jutulle.

Yhteystietoni löydät täältä.

Ei tämä sen vakamampaa ole kuin kumppanuus 😬

Terkuin

Joni

Markkinoinnin Kumppani

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top